נחמם את התנור מראש לחום של 180 מעלות.
את החומרים היבשים נערבב בקערה: קמח, אבקת אפייה, סוכר, סוכר וניל ומלח.
נעשה גומה במרכז וליצוק אליה את השמן, המים והחמאה. מערבבים עד שנוצר בצק חלק.
נכסה את הבצק בניילון נצמד ונקרר אותו למשך כחצי שעה במקרר,
נחלק את הבצק ל-3 חלקים שווים.
על משטח מקומח מרדדים חלק ראשון למלבן.
מקפידים לקמח גם את הבצק כדי שלא ידבק למערוך.
נמרח את הבצק בעדינות בממרח התמרים,
מפזרים קינמון ואגוזים (אפשר גם בלי) ומתחילים לגלגל בעזרת נייר אפייה.
אחרי זאת מחלקים את הרולדה בעזרת סכין חדה לעוגיות, להיזהר לא לחתוך עד הסוף.
מכניסים לתנור למשך 25-35 דקות כך שהעוגיות מעט מזהיבות אך נשארות בהירות.
ברגע שמוציאים מהתנור נחזור על החיתוך אך הפעם חותכים עד הסוף, כלומר מפרידים את העוגיות ביניהן.
לזרות המון אבקת סוכר.