Go Back
עוגת גבינה בחושה בצורת אצבעות - הילה ליברטי

עוגת גבינה בחושה בצורת אצבעות

אצבעות עוגת גבינה בחושה, אפויה, וטעימה במיוחד, שמכינים בערבוב אחד בלי כאב ראש ובלגנים מיותרים.
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
באדיבות: הילה ליברטי

ציוד

תבנית:  חד פעמית: 20*30 מלבנית

המצרכים

  • 750 גרם גבינה לבנה 5% (או 9%)
  • 1 כוס סוכר
  • 3 ביצים שלמות
  • 2 כפות קמח
  • 2 כפות קורנפלור
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • ½ כפית תמצית וניל
  • 1 שקית סוכר וניל
  • מעט גרידת לימון

אופן ההכנה

  • נתחיל בערבוב כל המרכיבים בקערה עם מטרפה עד שלא יישארו גושים.
  • נחמם תנור ל - 170 - אין צורך במים בתחתית.
  • נאפה למשך כ-45 דקות, או עד שמשחימה מלמעלה.
  • נשאיר בתנור לאחר האפייה כרבע שעה.
  • נצנן ונכניס למקרר.
  • אפשר לקשט באבקת סוכר או קצפת לפי טעמכם.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.