כ - 500 גרם בשר בקר טחון מספיקה ל - 20 עד 25 לחמניות.
שמים שמן זית במחבת, מטגנים בצל אחד גדול קצוץ דק להזהבה
מוסיפים שלושה רבעים מכמות הבשר, רבע משאירים בצד, ומטגנים תוך כדי ערבוב להשחמה
מתבלים לפי הטעם: מלח, פלפל, שום כתוש, פפריקה מתוקה, כמון, בהרט, ראס אל חנות או תבלין אחר שאתם אוהבים לבשר
מוסיפים 2 עגבניות קצוצות, בודקים ומתקנים תיבול, מוסיפים פטרוזיליה קצוצה מכבים את האש ומצננים
כשהבשר מתקרר מוסיפים את הרבע כמות שהשארנו בצד ומערבבים היטב