ללוש את הבצק טוב עד לקבלת בצק רך אך לא דביק במיוחד.
לתת מנוחה של 40 דקות.
לעשות כדורי בצק.
להניח את הכדורים בתוך תבנית עם שלושה כוסות שמן ולהתחיל לפתוח את הבצק לעבודה בשיטה של ניירות האפייה כמו בסרטון כך המופלטה יוצאת עגולה סימטרית ולא קרועה.
הערות וטיפים
אני עובדת על מולטי שף מאוד נוח וקל בחום מס 3.
יוצא מקילו בערך 35 מופלטות (תלוי בגודל הכדור).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.