Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
מתכון פנקייק כשר לפסח
הפנקייק הכי טעים שאפשר להכין בפסח! רכים רכים ומושלמים לארוחת הבוקר בחול המועד!
ציון
4.34
על ידי
3
דירוגים
זמן הכנה:
10
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
20
minutes
mins
סה״כ זמן:
40
minutes
mins
באדיבות:
נועם זיגדון
ציוד
כוס מדידה חד פעמית חמה
המצרכים
▢
1
כוס
קמח מצה
▢
2
ביצים
▢
¼1
כוסות
כוסות חלב
(או מים)
▢
10
גרם
אבקת אפייה
▢
תמצית וניל
(מעט )
▢
2
כפות
סוכר
▢
2
כפות
שמן
אופן ההכנה
לערבב לתערובת חלקה.
להניח 10 דקות לספיגה.
יוצקים את התערובת באמצעות כף למחבת טפלון משומנת.
לשמן קלות מדי פעם.
לטגן על אש בינונית מכל צד.
הערות וטיפים
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.