מפרידים ביצים ומקציפים את החלבונים (עד שנתחיל לקבל קצף כמו קצף גילוח).
מוסיפים לאט 3/4 כוס סוכר וממשיכים להקציף לקצף יציב אך להיזהר לא לשבור את הקצף (ההקצפה בערך 4-5 דקות) תלוי במכשיר ההקצפה.
בקערה נפרדת מקציפים את החלמונים עם יתרת הסוכר ומוסיפים גבינות, אינסטנט, קורנפלור, גרידת לימון, סוכר וניל. ומערבבים עד לעיסה חלקה ללא גושים.
מוסיפים לקערת הגבינות חלק מהקצף ומערבבים היטב (השוואת טמפרטורה).
מוסיפים עוד חלק אבל הפעם מוסיפים בצורה עדינה יותר כמו ליטוף וכך עד שכל החלבונים המוקצפים מתאחדים עם קערת הגבינות.
מחממים תנור על 200 מעלות.
בתחתית התנור שמים תבנית תנור (את העמוקה יותר) ובתוכה מים רותחים, מעל שמים רשת תנור.
כאשר הבלילה בתוך התבנית שבחרנו נותנים כמה מכות עדינות על השיש עם התבנית (שלא יהיו בועות אוויר).
נאפה למשך 20 דקות על 200 מעלות ולאחר 20 דקות נפתח את התנור לכמה שניות בלבד שיצאו אדים.
אחרי זאת נסגור את התנור ונוריד ל-150 מעלות לעוד שעה וחצי בערך (תלוי בתנור).
אחרי עוד רבע שעה נפתח שוב את התנור לכמה שניות.
אחרי שעה וחצי בערך מכבים את התנור ולא פותחים יותר עד הבוקר!