Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת גבינה בחושה רכה ומפנקת ללא הפרדת ביצים!
עוגת גבינה בחושה ורכה שכל אחד יכול להכין בזמן קצר ובלי מאמץ. עוגת הגבינה מרעננת, טעימה ומושלמת לשבת בבוקר לצד הקפה. ניתן לקשט את עוגת הגבינה בכל פרי שמתחשק ולשדרג אותה.
ציון
4.38
על ידי
8
דירוגים
זמן הכנה:
5
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
1
hour
hr
15
minutes
mins
סה״כ זמן:
1
hour
hr
20
minutes
mins
סוג:
Dessert, עוגה, עוגה בחושה, עוגות, עוגת גבינה, פסח, קינוח
באדיבות:
ירדנה ג'נאח
ציוד
תבנית 24
המצרכים
רכיבים לעוגה:
▢
6
ביצים
▢
½1
כוס
סוכר
▢
2
גביעי
שמנת חמוצה
▢
750
גרם
גבינה לבנה
▢
4
כפות
קורנפלור
▢
3
כפות
אינסטנט וניל
▢
1
תמצית וניל
רכיבים לציפוי גנאש:
▢
120
גרם
גרם שוקולד מריר
▢
½
גביע
שמנת מתוקה
אופן ההכנה
להכנת העוגה
להקציף ביצים עם סוכר
להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף את שאר מרכיבי העוגה.
לשמן תבנית בחמאה ולאפות ב־180 מעלות כשעה ורבע.
להכנת ציפוי הגנאש
ממיסים במיקרו שוקולד מריר ושמנת מתוקה ומצפים את העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.