שמים את הראש של הדג עם ביצי דגים מוסיפים 2 גזרים שלמים , מוסיפים כף שטוחה של מלח וכפית פלפל שחור, למזוג מים עד מעל חצי הסיר.
ולבדוק טעמים תוך כדי בישול אם חסר מוסיפים תבלינים מביאים לרתיחה עושים אש בינונית
מכינים את הקציצות ושמים בסיר , על אש נמוכה עם חצי מכסה סגור.
מבשלים שעה וחצי
בסיום מצננים מוציאים את הקציצות מהסיר ומסדרים על מגש ואת הגזר שבישלנו חותכים לעיגולים ומסדרים על הקציצה מגישים בטמפ' החדר
שומרים בקירור
את המים של המרק שומרים בכלי אחסון מקררים מגישים כתוספת לדג