Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
מתכון חזרת יותר טעים מהקנוי
פסח מתקרב? הכי מתבקש: מתכון חזרת ביתית יותר טעים מהקנוי! המטבח בוער.. העניים שורפותתת, אבל לא מוותרים על חזרת ביתית לגפילטע פיש
ציון
5
על ידי
2
דירוגים
באדיבות:
דלית קרוב
ציוד
כפפות חד פעמיות
חובה לשים כשמגרדים את השורש שלא ישרוף בידיים.
המצרכים
מצרכים:
▢
250
גרם
שורש חזרת
( טרי)
▢
4-5
ראשי
סלק
(חלוטים וקלופים)
▢
2-3
כפות
חומץ בן יין
(או חומץ רגיל)
▢
1
כף
מיץ לימון
▢
0.5
כפית
מלח
▢
1
כף
סוכר
אופן ההכנה
כמובן לשים כפפות חד פעמיות, לנקות את הסלק ולשים בסיר עם מים לבשל עד לריכוך לגרד אותו בפופמפיה, לגרד גם את השורש של החזרת.
להוסיף את החומץ הלימון מלח והסוכר לערבב היטב.
לחלק לקופסאות ולשים במקרר.
לתת לזה יום במקרר לפי שאוכלים כדי לספוג טעמים.
הערות וטיפים
החזרת מחזיקה הרבה זמן לא מתקלקלת, נהדרת לחג הפסח.
צילום: דלית קרוב
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.