לחמם תנור ל- 160 מעלות.
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל או על בן מארי (סיר אדים) מניחים בצד וניגשים לביצים
בקערה מקציפים את הביצים והסוכר לתערובת תפוחה ובהירה.
בקערה נפרדת מערבבים - פרג טחון, שקד טחון, מלח וקורנפלור.
מוסיפים לביצים המוקצפות את תערובת החמאה ושוקולד המומס, ומקציפים במהירות נמוכה עד לאיחוד החומרים, מקפלים בעדינות עם היבשים.
מוסיפים תמצית וניל וברנדי ומקפלים עד לאחידות, אופים כ 30-35 דקות עד שקיסם יוצא נקי ומצננים את העוגה.
להכנת הציפוי - מביאים שמנת לרתיחה, מוסיפים את השוקולד ומערבבים לתערובת חלקה או פשוט ממיסים יחד במיקרוגל ושופכים את הציפוי על העוגה.