Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגה ב-5 דקות קלה וטעימה
עוגה ב-5 דקות: מתכון לרולדה קלה וטעימה בטירוף (מלכת השבת!) רולדה שכל המשפחה תאהב!
ציון
4.37
על ידי
11
דירוגים
באדיבות:
ירדנה ג'נאח
ציוד
נייר אפייה
המצרכים
מצרכים:
▢
4
ביצים
(להפריד לחלמון וחלבון)
▢
4
כפות
קמח
▢
1
כפית
אבקת אפיה
▢
1
כפית
נס קפה
▢
קורט
מלח
▢
2
כפות
קקאו
מצרכים לקרם:
▢
1
אינסטנט וניל
(80 גרם)
▢
שמנת
( מתוקה)
▢
½
כוס
חלב
מצרכים לשוקולד :
▢
100
גרם
שוקולד
(מריר)
▢
2
כפות
שמן
אופן ההכנה
לחמם תנור על 180 מעלות
להפריד 4 ביצים ,את החלבונים להקציף עם חצי כוס סוכר .להוריד דרגת מיקסר ולהוסיף : חלמונים ,4 כפות קמח ,1 כפית אבקת אפיה ,כפית נס קפה ,קורט מלח ,2 כפות קקאו .
לשמן נייר אפייה עם מעט מעט שמן ולשפוך את הבלילה ,לסדר את הבלילה על כל משטח הנייר
לאפות במשך כ- 15 דקות.
לאחר האפייה לגלגל את הרולדה על מגבת עד לקירור
להכנת הקרם:
1 אינסטנט וניל ,שמנת מתוקה וחצי כוס חלב להקציף לקבלת קרם
להכנת השוקולד:
להמיס 100 גרם שוקולד מריר 2 כפות שמן במיקרו לקבלת קרם חלק
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.