Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגת גבינה "דניאלה" ב-5 דקות
5 דקות ולתנור: עוגת גבינה "דניאלה" ושמנת לקפה של אחה"צ! עוגת גבינה זה בדיוק מה שאתם צריכים!
ציון
4
על ידי
10
דירוגים
זמן הכנה:
5
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
50
minutes
mins
סה״כ זמן:
55
minutes
mins
סוג:
עוגת גבינה
באדיבות:
חני קונאשוילי
ציוד
כוס חד פעמית
לשתייה חמה
תבנית מלבנית
או 2 אינגליש קייק או 26 עגולה
המצרכים
מצרכים:
▢
2
שמנת
(חמוצה)
▢
2
מעדן דניאלה
(דניאלה ללא טעמים רגילה או 1 גביע גבינה לבנה 5%)
▢
1
כוס
סוכר
(בכוס חד פעמי חם)
▢
½
כוס
שמן
▢
2
סוכר
(וניל)
▢
3
ביצים
▢
2½
כוסות
קמח
▢
1
אבקת אפיה
אופן ההכנה
לשים בקערה בלי מיקסר:
2 שמנת חמוצה 200 מיל, 2 מעדן דניאלה או גבינה לבנה ,
1 כוס סוכר חד פעמי חם אפשר גם סוכר חום, חצי כוס שמן, 2 סוכר וניל
לערבב הכל ביחד במטרפה ידנית
להוסיף 3 ביצים אחת אחרי השניה, להוסיף 2 1/2 כוסות קמח , 1 אבקת אפיה
לערבב מעט רק עד שהקמח נטמע
שלב אפייה:
לשמן תבנית מלבנית או 2 אינגליש קייק או 26 עגולה
לשים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות
הערות וטיפים
אין מה לפחד זו עוגת גבינה בחושה - כך שהעוגה לא נופלת, מתרסקת או נסדקת.
מומלץ: להכניס את העוגה למקרר לאחר האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.