Go Back
עוגת גבינה

עוגת גבינה "דניאלה" ב-5 דקות

5 דקות ולתנור: עוגת גבינה "דניאלה" ושמנת לקפה של אחה"צ! עוגת גבינה זה בדיוק מה שאתם צריכים!
ציון 4 על ידי 10 דירוגים
זמן הכנה: 5 minutes
זמן בישול/אפייה: 50 minutes
סה״כ זמן: 55 minutes
סוג: עוגת גבינה
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה
תבנית מלבנית או 2 אינגליש קייק או 26 עגולה

המצרכים

מצרכים:

  • 2 שמנת (חמוצה)
  • 2 מעדן דניאלה (דניאלה ללא טעמים רגילה או 1 גביע גבינה לבנה 5%)
  • 1 כוס סוכר (בכוס חד פעמי חם)
  • ½ כוס שמן
  • 2 סוכר (וניל)
  • 3 ביצים
  • כוסות קמח
  • 1 אבקת אפיה

אופן ההכנה

לשים בקערה בלי מיקסר:

  • 2 שמנת חמוצה 200 מיל, 2 מעדן דניאלה או גבינה לבנה ,
    1 כוס סוכר חד פעמי חם אפשר גם סוכר חום, חצי כוס שמן, 2 סוכר וניל
  • לערבב הכל ביחד במטרפה ידנית
  • להוסיף 3 ביצים אחת אחרי השניה, להוסיף 2 1/2 כוסות קמח , 1 אבקת אפיה
  • לערבב מעט רק עד שהקמח נטמע

שלב אפייה:

  • לשמן תבנית מלבנית או 2 אינגליש קייק או 26 עגולה
  • לשים בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 50 דקות

הערות וטיפים

אין מה לפחד זו עוגת גבינה בחושה - כך שהעוגה לא נופלת, מתרסקת או נסדקת.
מומלץ:  להכניס את העוגה למקרר לאחר האפייה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.