להקציף את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר והווניל לתערובת בהירה ותפוחה
מוסיפים את השמן בזילוף דק לאחר מכן מוסיפים את הקמח תפוחי האדמה , האבקת אפיה והמיץ עד לקבלת בלילה חלקה.
חשוב: לשטוף את המקצפת של המיקסר מהחלמון ( הצהוב) לפני שמכניסים את החלבון (הלבן) למיקסר
להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב
לקפל את החלבונים והחלמונים עד לקבלת תערובת אחידה
יוצקים לתבנית 3/4 מהכמות ( לא לשמן את התבנית, כדי שהעוגה לא תצנח )
ל-1/4 הנותר מוסיפים 2 כפות קקאו ושופכים מעל התערובת הבהירה
בעזרת מזלג יוצרים צורת שיש
אופים במצב רגיל , תנור שחומם מראש על 180° כ- 45 דקות