נחמם תנור ל-160 מעלות
נכניס את כל המרכיבים למיקסר עם וו גיטרה ומערבבים עד לקבלת בצק משי למגע.
מכינים מראש בצלחות נפרדות את הקורנפלור וקמח תפוח אדמה ולאט לאט מוסיפים.
אם הבצק דביק מדי אפשר להוסיף קמח תפוח אדמה.
נפזר מעט קמח על משטח העבודה, נרדד את הבצק וקורצים לעיגולים בעזרת חותכן.
אפשר להשתמש בגלגלת של פיצה לחיתוך ריבועים.
נניח את העוגיות בתבנית עם נייר אפייה ונאפה במדף השלישי מלמעלה בתנור בערך 8 דקות.
אופים מגש מגש. כשמכינים מגש נוסף בינתיים הקודם נכנס לתנור.
מצננים את העוגיות ומרכיבים