נחמם תנור על 200 מעלות ומניחים בתחתית התנור תבנית עם מים רותחים.
נשמן את הסיר ג'חנון ונרפד את הסיר בנייר אפייה, נגזור עיגול מהנייר בקוטר הסיר ונניח בתחתית, נגזור רצועות שיהיו בכמה סנטימטר יותר גבוה מגובה הסיר ונרפד מסביב ונשמן גם את נייר האפייה ונניח בצד עד שהבלילה של העוגה מוכנה.
נפריד את הביצים – חלבונים בקערת המיקסר וחלמונים בקערה אחרת, נקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד שהקצף יוצא יציב ומבריק (בערך 10 דקות).
בינתיים בקערה של החלמונים נערבב את הגבינות, האינסטנט, והקורנפלור ככה שלא ישארו גושים, נקפל את קצף החלבונים לתוך הגבינות בהדרגה – כל פעם שליש מהתערובת.
ליצוק את הבלילה לתוך הסיר המרופד ונכניס לתנור ל-20 דקות, ולאחר 20 דקות נוריד את טמפרטורת התנור ל-140 מעלות נפתח ונפריד בעדינות עם סכין מהדפנות רק למעלה, ואחרי זאת זהו פותחים את התנור יותר.
נאפה את העוגה עוד שעה ורבע ונכבה את התנור, נותנים לה מנוחה בתוך התנור כמה שעות עד שהיא מתקררת, נוציא ונכניס למקרר עם הסיר ג'חנון ורק לאחר כמה שעות (עדיף לילה) נחלץ מהסיר.
לציפוי נקציף במיקסר לקבלת קצף יציב אך לא נוקשה שיהיה במרקם של גלידה ונעטוף את העוגה עם קלף.