משרים חצי קילו אורז ללילה, שמים במסננת. טוחנים חצי קילו חזה עוף.
אחרי הסינון טוחנים את האורז ומערבבים עם החזה עוף, מוסיפים כף מלח וללוש. נותנים מנוחה של רבע שעה ואז ממלאים.
למילוי: למחבת מוסיפים שלושת רבעי קילו בשר טחון יחד עם 5 בצלים חתוכים דק דק. מטגנים עם 1/4 כוס שמן עד להשחמה. מתבלים עם כפית מלח, כפית פלפל שחור, וקורט פפריקה.
יוצרים כדורים קטנים וממלאים בעזרת ידיים רטובות. מסדרים במגש מתחת שקית נילון או נילון ניצמד, מכסים ומכניםי למקפיא. בהכנת מרק הקובה להוסיף ישר מהמקפיא ולא להפשיר.
למרק: טוחנים במעבד מזון חבילת עלי סלק ירוק, כוס מים. להעביר לסיר, מוסיפים בצל קצוץ, 4 כוסות מים או ציר מי בשר.
מתבלים עם מלח, פלפל שחור, כף מרק עוף, וחצי כפית כרכום. מרתיחים היטב ומוסיפים את הקובות ל20 דקות. סוחטים לימון ומגישים בהצלחה.