בקערה גדולה נטרוף במטריפה ידנית 6 חלמונים עם חצי כוס סוכר.
נוסיף 500 גרם גבינה לבנה ו-400 גרם שמנת חמוצה (שני גביעים) ואז נערבב.
נוסיף דרך מסננת 4 כפות קורנפלור, 1 אינסטנט פודינג וניל ונערבב עד לקבלת בלילה חלקה.
נעבור לקערת המיקסר, נקציף 6 חלבונים עם קורט מלח ונוסיף בהדרגה 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב.
(יש להיזהר שלא יהיה קצף נוקשה)
נוסיף את קצף החלבונים בתנועות עטיפה לבלילה הגבינה בשלוש פעמים.
נחמם מראש את התנור על 165 מעלות ונאפה רגיל ולשים בקרקעית התנור תבנית עם מים.
נשמן בחמאה תבנית חד פעמית מלבנית בינונית אחת מתחת לענקית בתחתית ובדפנות עד למעלה.
נמזוג את הבלילה לתבנית.
נניח את התבנית על רשת בשליש התחתון של התנור ונאפה שעה ורבע.
נכבה את התנור ונפתח מעט את הדלת ולהשאיר עוד שעה בתנור.