לוקחים 10 פרגיות, מנטגנים אותן במחבת עם מעט שמן, לסגירה בלבד, משני הצדדים.
מעבירים אותן ומסדרים בתבנית קטנה ועמוקה.
לחמם תנור לחום גבוה, 200 מעלות.
בינתיים מכינים רוטב: בסיר נטגן בצל פרוס לפרוסות, נוסיף קופסת פטריות שמפיניון שלמות,מסוננת, ומטגנים מעט.
להוסיף מעט מלח,פלפל שחור ושקית רוטב צלי של אסם. ואז להוסיף כוס גדולה של מים רותחים.
מערבבים ומבשלים עד שמסמיך מעט ומבעבע.
לשפוך על הפרגיות. נוסיף מעל הפרגיות כף גדושה סילאן, ועם כף למזוג מהרוטה על הפרגיות.
נכניס בנייר כסף, ואז נכניס לתנור ל40 דקות.
מורידים כיסוי, ומכניסים לתנור עד קבלת צבע שזוף מעט.
חשוב להשקות מרגע שמורידים כיסוי, רוטב על הפרגיות כדי שלא יתייבשו.