קערה, כף ופחות משעה עבודה ויש לכם לחם אגוזים חם טרי ומשגע! לחם עם אגוזי מלך וגרעיני דלעת , שלא תוכלו לסרב לו!
ציון 4.41 על ידי 5 דירוגים
זמן הכנה: 25 minutesmins
זמן בישול/אפייה: 20 minutesmins
סה״כ זמן: 45 minutesmins
סוג: לחמים
באדיבות: חגית סלימי
ציוד
תבנית אינגליש קייק משומנת
המצרכים
מצרכים:
סוג קמח (תופח /רגיל/ללא גלוטן/ קמח שיפון)
400גרם קמח תופח (3.5 כוסות - כוס של 200 מ"ל)
כפית מלח
חופן אגוזים קצוצים(אני שמתי אגוזי מלך וגרעיני דלעת אפשר לגוון בתוספות שאתם אוהבים.)
330מ"ל בקבוק בירה (אפשר בירה לבנה או שחורה , אני השתמשתי בלבנה.)
אגוזים
שומשום
10גרם שקית אבקת אפייה(אין צורך להשתמש , רק במידה ומשתמשים בקמח רגיל)
אופן ההכנה
לפני שמתחילים:
במקום קמח תופח : אפשר להשתמש גם בקמח ללא גלוטן.אפשר להשתמש בקמח שיפון ולשים רבע כוס פחות קמח ( מהכמות שכתוב במצרכים).אפשר להשתמש בקמח רגיל + שקית של אבקת אפייה (10 גרם)
אפשר להשתמש עם בירה שחורה או לבנה - לא משנה איזה תבחרו.