להתחיל בטיגון הבצל. צריך סבלנות
לשים בסוטאז' (סיר נמוך ורחב) רבע כוס שמן. (אם רוצים להפחית מהשמן אפשר לשים 2-3 כפות שמן ).
אחרי שהשמן חם להוסיף את הבצלים הפרוסים ולהנמיך את האש. לערבב כל כמה דקות עד שהבצל משחים יפה. לי לקח בערך חצי שעה.
להזיז את הבצל הצידה במחבת כדי לפנות מקום לחלקי עוף, ולשים את חלקי העוף עם העור כלפי מטה. לכסות ולבשל על אש בינונית כ 10 דק. זה השלב להשחים את העוף היטב ולתת לו להפריש מים.
להפוך את העופות, לסדר מעליהם את הבצלים.
לקחת חצי כוס מים רותחים, כף אבקת מרק וחצי כפית מלח (במקום אבקת מרק אפשר להשים כף כורכום ) לערבב ולשפוך לסיר בין העופות. לסגור את המכסה ולבשל על אש קטנה כשעה.