מערבבים 5 חלמונים + 1 כף שמן + 1 סוכר וניל + קליפת לימון מגורדת.
מקציפים במיקסר 5 חלבונים + 1/2 כוס סוכר.
כשהקצף קשה, מורידים את מהירות המיקסר לנמוכה, מוסיפים את תערובת החלמונים, 6 כפות פירורי מצה, 1 כף קמח תפו"א.
שמים את התערובת בתבנית עגולה (24 ס"מ), אופים בתנור בחום 180 מעלות (בערך 30 דקות, עד שקיסם שנינעץ מרכזה יוצא יבש).
מבשלים סירופ: 1 כוס מים + 3 כפות וניל + 3 כפות רום + 1/3 כוס קוניאק + 3 כפות סוכר.
שופכים על העוגה החמה.
כשהעוגה קרה מורחים שכבה דקה של ריבת תות.
מקציפים שמנת מתוקה + סוכר וניל ומורחים על הריבה.