נכניס לקערת מיקסר וו לישה קמח ונערבב אותו עם מים, שמן ומלח עד שנקבל בצק אחיד. נחלק את הבצק ל-2 כדורים ולאחר מכן נקמח את משטח העבודה.
אחרי שעשינו זאת נרדד את הבצק ומשמנים את תבנית הפיצה. נניח את הבצק המרודד וניישר בעזרת כף יד משומנת.
נכניס רסק עגבניות לקערה ונערבב אותו יחד עם עגבנייה מגורדת, תבלינים ובצל מטוגן. נמרח את הכל על בצק, נפזר זיתים, גבינות ושומשום מסביב לפיצה.
נאפה את הפיצה בתנור טורבו 170 מעלות למשך כ-20 דקות. בתיאבון!