Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגת שוקולד כשרה לפסח עם קרם
עוגות שוקולד משגעת לפסח! עוגה כשרה עם ציפוי קרם ושבבי שוקולד לחג מתוק וטעים!
ציון
4
על ידי
4
דירוגים
זמן הכנה:
35
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
1
hour
hr
סה״כ זמן:
1
hour
hr
35
minutes
mins
באדיבות:
שפרה אזולאי
ציוד
תבנית עגולה בקוטר 26
כוס חד פעמי למשקה חם
המצרכים
מצרכים:
▢
5
חלבונים
(הלבן)
▢
קורט
מלח
▢
1
כוס
סוכר
▢
5
חלמונים
(הצהוב)
▢
1
כוס
מיץ תפוזים
(או מיץ חלב (למתכון חלבי))
▢
¾
כוס
שמן
▢
1
כף
רום
(לא חובה)
▢
1
חבילה
קמח תופח לפסח
(200 גרם)
▢
½
כוס
קקאו
▢
1
כף
אינסטנט פודינג
▢
½
כוס
סוכר
▢
מרגרינה
▢
1
קצפת
(צמחית)
▢
80
גרם
קופסה אינסטנט פודינג
( וניל)
▢
4
כפות סוכר
▢
חצי כוס מים קרים
▢
מיץ חלב
▢
שמנת מתוקה עם חלב
(למתכון חלבי)
אופן ההכנה
אופן הכנה:
לפני שמתחילים להשתמש בכוס חד פעמי למשקה חם
בקערה במיקסר:
להקציף 5 חלבונים עם קורט מלח , להוסיף בהדרגה כוס סוכר עד לקבלת קצף יציב (לא קשה)
קערת הנוזלים:
5 חלמונים (הצהוב) , 1 כוס מיץ תפוזים ( אם רוצים מתכון חלבי שמים במקום מיץ חלב), 3/4 כוס שמן כף רום(לא חובה) ולערבב
קערת היבשים:
1 חבילה קמח תופח (200 גרם) , חצי כוס קקאו וכף אינסטנט פודינג וחצי כוס סוכר ולערבב
כשהבלילה סמיכה מיד להוסיף שליש מקצף החלבונים ולערבב מהר – וזאת על מנת לרכך את הבלילה
את יתרת קצף החלבונים להוסיף לבלילה בתנועות עטיפה
לשמן תבנית עגולה בקוטר 26 במרגרינה בתחתית ובדפנות
למזוג את הבלילה לתבנית לאפות בחום של 170 מעלות אפייה רגילה למשך שעה (חשוב לבדוק עם קיסם)
להוציא מהתנור לכסות במגבת ולצנן
הכנת הקרם:
להקציף 1 קצפת צמחית(אם רוצים מתכון חלבי שמים במקום שמנת מתוקה עם חלב) , קופסא אינסטנט פודינג וניל , 4 כפות סוכר , חצי כוס מים קרים
למרוח את הקרם על העוגה שהצטננה ולגרד שוקולד מעל
הערות וטיפים
אם רוצים מתכון חלבי במקום מיץ תפוזים מיץ חלב , ולקרם להוסיף שמנת מתוקה עם חלב
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.