קודם נתחיל בהכנת התחתית : נקציף חלבונים וסוכר יחד, נוסיף את החלמונים ונקציף עוד כמה שניות.
נוסיף פודינג ואבקת אפייה ונקפל בעדינות
נחמם תנור ל 180.
ניקח תבנית עגולה 28 ונשמן אותה, ניצוק את התערובת לתבנית ונאפה כ – 15-20 דקות.
נוציא ונצנן
נכין את המילוי : נקציף הכול יחד לקרם חלק ויציב ולצקת על העוגה.
נעבור לקרם שוקולד : בקערה חסינת חום נכניס את השמנת והשוקולד למיקרוגל בפולסים קצרים.
נצנן מעט ( כמה דקות ) ניצוק על העוגה בעדינות ונקרר.
לקרם שוקולד פרווה – נמיס יחדיו את כל מצרכי הקרם ויוצקים מעל לעוגה.