Go Back
עוגת קרמבו לפסח

עוגת קרמבו לפסח שחובה להכין

עוגת שוקולד קרמבו רכה וטעימה, קלה להכנה וכשרה לפסח!
ציון 4.47 על ידי 99 דירוגים
זמן הכנה: 10 minutes
זמן בישול/אפייה: 20 minutes
באדיבות: סילביה פינוקים מהמטבח שלי

ציוד

1 תבנית עגולה 28
1 קערה חסינת חום
1 כוס זכוכית לשתייה קרה

המצרכים

לעוגת קרמבו

  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג שוקולד
  • 1 שקית אבקת אפייה

למילוי

  • 2 שמנת מתוקה (אפשר גם צימחית לפרווה)
  • 2 כפות סוכר
  • 1 אינסטנט פודינג וניל

לקרם שוקולד חלבי

  • 1/2 מיכל שמנת מתוקה
  • 100 ג' שוקולד מריר

לקרם שוקולד פרווה

  • 100 ג׳ שוקולד מריר
  • 25 ג׳ מחמאה
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה

  • קודם נתחיל בהכנת התחתית : נקציף חלבונים וסוכר יחד, נוסיף את החלמונים ונקציף עוד כמה שניות.
  • נוסיף פודינג ואבקת אפייה ונקפל בעדינות
  • נחמם תנור ל 180.
  • ניקח תבנית עגולה 28 ונשמן אותה, ניצוק את התערובת לתבנית ונאפה כ – 15-20 דקות.
  • נוציא ונצנן
  • נכין את המילוי : נקציף הכול יחד לקרם חלק ויציב ולצקת על העוגה.
  • נעבור לקרם שוקולד : בקערה חסינת חום נכניס את השמנת והשוקולד למיקרוגל בפולסים קצרים.
  • נצנן מעט ( כמה דקות ) ניצוק על העוגה בעדינות ונקרר.
  • לקרם שוקולד פרווה – נמיס יחדיו את כל מצרכי הקרם ויוצקים מעל לעוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.