בקערית למיקרוגל נשים 150 גרם שוקולד מריר , 1/2 כוס (85 מ"ל) קרם קוקוס,
נחמם במיקרוגל עד שהחלב קוקוס חם ואז נערבב עד לקבלת רוטב אחיד.
נשפוך על קרם הקוקוס ונפזר את השוקולד על גבי הקוקוס (אפשר להזיז מצד לצד את את התבנית או פשוט למרוח עם סכין או פלטה ) ואחרי זאת נשמור במקפיא.
לפני ההגשה נוציא מהמקפיא כ- 10 דקות ונחתוך לקוביות עם סכין גדולה (אפשר לחמם מעט את הסכין במים רותחים לנגב ולחתוך צורת חיתוך גיליוטינה מניחים ולוחצים ) .
אפשר גם לשמור במקפיא את הקוביות ולהגיש חצי קפוא זה מפשיר בדקות וממש טעים קר.