Go Back
+ servings
חיתוכיות שוקולד קוקוס לפסח

חיתוכיות שוקולד קוקוס לפסח

חיתוכיות שוקולד קוקוס כשרות לפסח. חיתוכיות מופלאות של קוקוס ללא אפייה שהן גם פרווה וגם טעימות ברמות, בבסיס פתי פר או עוגיות יין עם שילוב מנצח ומטריף של שוקולד.
ציון 4.59 על ידי 24 דירוגים
כמות 50 קוביות קטנות
באדיבות: סיגל פרץ ברמר

ציוד

תבנית 25/20

המצרכים

  • 380 גרם ביסקוויטים/עוגיות יין
  • 1 פחית קרם קוקוס (400 מ"ל)
  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם קוקוס
  • 3/4 כוס סוכר (120 גרם)

אופן ההכנה

  • נשבור את הביסקוויטים / עוגיות יין לפירורים בינוניים. (מומלץ להכניס את האריזה סגורה לתוך שקית נקייה ומכים עם המערוך )
  • בקערית למיקרוגל נשים 3/4 כוס קרם קוקוס (125 מ"ל) עם 100 גרם שוקולד מריר ונחמם כחצי דקה עד שהחלב קוקוס חם.
  • נוציא ונערבב עד לקבלת קרם חלק.
  • נשפוך את הקרם על הביסקוויטים ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה.
  • נרפד תבנית עם נייר אפייה, ונשטח את תערובת הביסקוויטים בצורה אחידה.

הכנת הקוקוס:

  • בקערה למיקרוגל נשים 200 גרם קוקוס, 1 כוס קרם קוקוס (190 מ"ל ), 3/4 כוס סוכר
  • נערבב ונכניס לחימום עד שהסוכר נמס כ 1 דקה מקבלים עיסה לחה , נשטח על הביסקוויטים בצורה ישרה.

קרם שוקולד:

  • בקערית למיקרוגל נשים 150 גרם שוקולד מריר , 1/2 כוס (85 מ"ל) קרם קוקוס,
  • נחמם במיקרוגל עד שהחלב קוקוס חם ואז נערבב עד לקבלת רוטב אחיד.
  • נשפוך על קרם הקוקוס ונפזר את השוקולד על גבי הקוקוס (אפשר להזיז מצד לצד את את התבנית או פשוט למרוח עם סכין או פלטה ) ואחרי זאת נשמור במקפיא.
  • לפני ההגשה נוציא מהמקפיא כ- 10 דקות ונחתוך לקוביות עם סכין גדולה (אפשר לחמם מעט את הסכין במים רותחים לנגב ולחתוך צורת חיתוך גיליוטינה מניחים ולוחצים ) .
  • אפשר גם לשמור במקפיא את הקוביות ולהגיש חצי קפוא זה מפשיר בדקות וממש טעים קר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.