בקערה נשים את הקמח והמלח ונערב קצת.
בקערה בינונית במיקרו נמיס את החמאה, נצנן כמה שניות ונעביר כף ממנה למחבת הטיגון.
נוסיף את הביצים בהדרגה לתוך קערת החמאה המומסת, ונערבב אחרי כל פעם שמוסיפים.
נוסיף גם את הסוכר, הרוויון, תמצית הווניל והחלב ונערבב קלות.
ניצוק את הבלילה הרטובה לתערובת הקמח ונערבב במטריפה.
להשאיר כחצי שעה בטמפרטורת החדר (צעד חשוב מאוד!)
על להבה בינונית-גבוהה נחמם את המחבת עם החמאה וניצוק מהבלילה במחבת.
כעבור דקה - שתיים, או כאשר בועות קטנות מופיעות על הפנקייק ולהפוך אותו עכשיו ואז לטגן עוד 30 שניות.
מוציאים ומטגנים את שאר הבלילה באותה צורה.