Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוחים בחושה לפסח
עוגת תפוחים לפסח מתוקה מהחיים, מוגשת חמה עם קינמון, 100% תעשה לכם את החג. מתכון קל, פשוט ומהיר, מומלץ בחום!
ציון
4.41
על ידי
15
דירוגים
באדיבות:
אילנה טל
ציוד
תבנית מספר 28
או תבנית בגודל 2 אינגליש
המצרכים
▢
5
ביצים
▢
¼1
כוס
סוכר
▢
1
סוכר וניל
(10גרם )
▢
2
כפות
מיץ לימון טרי
▢
½
כוס
שמן
▢
½
כוס
מיץ תפוזים
▢
½
כוס
אגוזים טחונים
▢
½
כפית
קינמון
▢
1
כוס
קמח תופח כשר לפסח
(או כוס קמח מצה דק דק לעוגות + אבקת אפיה)
▢
2
תפוחים חתוכים לקוביות
(למלית)
▢
1
תפוח חתוך לקוביות לפיזור מעל הבלילה לפני האפייה
(לפיזור מעל הבלילה לפני האפייה)
אופן ההכנה
להקציף את הביצים בשלמותם עם הסוכר וסוכר הוניל לקצף חזק, תפוח ויציב
להנמיך את מהירות המערבל ומוסיפים את מיץ הלימון השמן ומיץ התפוזים.
לערבב קמח קינמון ואגוזים יחד ולהוסיף לבלילה רק עד ערבוב כדי לא לשבור את נפח הבלילה
להוסיף פנימה את 2 התפוחים שחתכנו
להעביר לתבנית מלבנית בגודל 2 אינגליש או לתבנית מספר 28
לפזר מעל את התפוח הנוסף שחתכנו
לאפות בתנור שחומם מראש כ 50 דקות או עד שקיסם יוצא יבש
הערות וטיפים
לחמם את התנור מראש ל - 160 מעלות
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.