נחמם ראשית תנור ל-165 מעלות
נקציף את החלבון קלות בעזרת מטרפה ידנית עד לאווריריות
לנפות את האבקת סוכר אל תוך החלבון
נוסיף גם התמציות והקורט מלח
נוסיף את השקדים המולבנים ונערבב את כל החומרים ביחד ידנית עד לערבוב מוחלט ועטיפת כל השקדים בחלבון
ניקח מהתערובת עם כפית ונניח על תבנית המרופדת בנייר אפייה
נשטח לשכבה אחידה ודקיקה כך שהשקדים יהיו צמודים אחד לשני ולא יתפוררו אחרי האפייה
נאפה כאמור בחום של 165 כ-8-12 דקות
לא לעזוב את התנור! להיות צמודים לתנור ולבדוק אחרי 8 דקות אם מזהיבות, לא לאפות יותר מדי.
ניתן להן לנוח כמה דקות בתבנית לצינון מוחלט כדי להתקשות ולהתגבש
להפריד מהנייר ולאחסן בקופסא הרמטית