בקערה גדולה נערבב קמח תפוחי אדמה עם קמח מצה.
נוסיף לקערה ביצים, סוכר, מלח אבקת אפייה ונערבב היטב.
נוסיף שמן ו-4 כוסות מים ונערבב, אם יש צורך נוסיף עוד חצי כוס עד כוס מים.
את כל המצרכים נערבב היטב עד לבלילה ללא גושים כלל (דומה לפנקייק)
נחמם מחבת עם מעט שמן ויוצקים לתוכה כמות של חצי מצקת מרק רגילה.
נסובב את המחבת כך שבלילת הלאפות תתפרש על כל פני השטח.
נטגן משני הצדדים, כל צד יש להשאיר יחסית זמן רב, עד שמופיעים סימנים שרופים כמו של לאפה.