Go Back
+ servings
פשטידת ירקות

פשטידת ירקות ותפוחי אדמה קלה

15 דקות ולתנור: פשטידת ירקות ותפוחי אדמה פרווה בקערה אחת! קלילה, טעימה, בריאה ובעיקר מפנקת!
ציון 4.36 על ידי 14 דירוגים
כמות 5 סועדים
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 1 hour
סה״כ זמן: 1 hour 15 minutes
באדיבות: אילנית בניזרי

ציוד

תבנית קוטר 26 ס״מ

המצרכים

מצרכים:

  • 3 תפוחי אדמה
  • ½ חבילה לקט ירקות (קפואים, גזר,שעועית ירוקה וכו, כ-400 גרם)
  • חופן כוסברה (קצוצה)
  • חופן שמיר (קצוץ)
  • חופן פטרוזיליה (קצוצה)
  • 4 ביצים
  • ½ כוס קמח תופח (מנופה)
  • ½ כוס שמן

תבלינים:

  • כפית מלח
  • כפית מרק עוף
  • מעט פלפל שחור
  • ½ כפית כורכום
  • מעט אגוז (מוסקט)

אופן ההכנה

  • את התפוחי האדמה נרתיח ונמעך לפירה ,את שאר הירקות נחלוט במים רותחים ל 10 דקות ונסנן היטב.
  • מעבירים למסננת ומסננים את הירקות מנוזלים.
  • נוסיף את שאר המרכיבים
  • מעבירים את תערובת הפשטידה לתבנית עגולה שמתאימה לתנור (אפשר חד פעמית)
  • אופים על 180 מעלות כד הפשטידה משחימה ומקבלת צבע יפה.(כ-35 דקות)

הערות וטיפים

בפשטידת ירקות תוכלו לשים את הירקות שאתם אוהבים לבחירתכם ולטעמכם האישי! 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.