Go Back
תבשיל חצילים ברוטב עגבניות

תבשיל חצילים ברוטב עגבניות

תכינו את החלה: תבשיל חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי בקלי קלות! תוספת נפלאה וטעימה לחלה מתוקה!
ציון 4.50 על ידי 16 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

מסננת

המצרכים

  • 1 חציל (לחתוך לעיגולים)
  • ¼ כוס שמן
  • ½ גמבה אדומה (או פלפל שושקה)
  • ½ פלפל (חריף)
  • 2 שיני שום (חתוך)
  • 400 גרם קופסת עגבניות (חתוכות דק או מרוסקות)
  • מלח

אופן ההכנה

אופן הכנה:

  • במחבת עם רבע כוס שמן נטגן חצי גמבה אדומה או פלפל שושקה חתוך, נוסיף למחבת חצי פלפל חריף, שני שיני שום חתוך ונערבב שלא ישרף
  • נוסיף למחבת קופסת עגבניות חתוכות דק או מרוסקות עם מעט מלח
  • נבשל כמה דקות על אש נמוכה – נטעם ונתקן תיבול.
  • נחתוך חציל לעיגולים ונניח במסננת עם מלח שעה.
  • נייבש עם מסננת, ונטגן בשמן.
  • נניח את החציל המטוגן על העגבניות ונכניס לתנור מחומם 200 מעלות לרבע שעה

הערות וטיפים

ממולץ בחום! : לאכול עם חלה מתוקה או לחם. 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.