Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
תבשיל חצילים ברוטב עגבניות
תכינו את החלה: תבשיל חצילים ברוטב עגבניות פיקנטי בקלי קלות! תוספת נפלאה וטעימה לחלה מתוקה!
ציון
4.50
על ידי
16
דירוגים
באדיבות:
מלי מאירוב
ציוד
מסננת
המצרכים
▢
1
חציל
(לחתוך לעיגולים)
▢
¼
כוס
שמן
▢
½
גמבה אדומה
(או פלפל שושקה)
▢
½
פלפל
(חריף)
▢
2
שיני
שום
(חתוך)
▢
400
גרם
קופסת עגבניות
(חתוכות דק או מרוסקות)
▢
מלח
אופן ההכנה
אופן הכנה:
במחבת עם רבע כוס שמן נטגן חצי גמבה אדומה או פלפל שושקה חתוך, נוסיף למחבת חצי פלפל חריף, שני שיני שום חתוך ונערבב שלא ישרף
נוסיף למחבת קופסת עגבניות חתוכות דק או מרוסקות עם מעט מלח
נבשל כמה דקות על אש נמוכה – נטעם ונתקן תיבול.
נחתוך חציל לעיגולים ונניח במסננת עם מלח שעה.
נייבש עם מסננת, ונטגן בשמן.
נניח את החציל המטוגן על העגבניות ונכניס לתנור מחומם 200 מעלות לרבע שעה
הערות וטיפים
ממולץ בחום! : לאכול עם חלה מתוקה או לחם.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.