מכניסים לסיר את המים, השמן, המלח והסוכר ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עם כף (מומלץ מעץ) בזריזות עד שהבצק נעשה דביק ונפרד מדפנות הסיר.
מורידים את הסיר מהגז ונותנים לו להתקרר.
מוסיפים את הביצים אחת אחת, אחרי כל ביצה שמוסיפים מערבבים בזריזות עם הכף. לאחר שמסיימים לשים את כולן נותנים לבצק לנוח כ-10 דקות ומחממים תנור ל-200 מעלות.
מכינים מהבצק כדורים בכל גודל שרוצים (קחו בחשבון שהן תופחות בתנור).
מניחים את כדורי הבצק על תבנית עם נייר אפייה ועושים חריץ (בצורה כזו: +) בעזרת סכין מעל כל אחד ומכניסים לתנור.
אחרי 10 דקות אפייה, מורידים את החום ל-180 מעלות ואופים עוד 30 דקות עד שהקרום למעלה בכל כדור מתקשה.
כשהלחמניות מוכנות, מכבים את התנור ומשאירים אותן בפנים כ-10 דקות.