מתכון לעצלנים: אוהבים חומוס עם נגיעות חמוץ-חריף? חומוס ביתי ב-5 דקות עם רוטב תטבילה (טעים פחד!)
ציון 4.64 על ידי 11 דירוגים
זמן הכנה: 5 minutesmins
סה״כ זמן: 5 minutesmins
באדיבות: מלי מאירוב
המצרכים
חומוס:
קופסת גרגירי חומוס (משימורים מסוננים)
½לימון (סחוט)
½כפית מלח
½כפית כמון
¼כוס טחינה (גולמית)
¼כוס מים
תטבילה:
5פלפל שיפקה((משימורים ללא גרעינים) או 2 פלפל חריף)
1פלפל ירוק חריף (ללא גרעינים)
2שיני שום (כתוש)
¾כוס לימון (סחוט)
מעט מלח
כף שמן
תטבילה לא חריפה:
פלפל (או חצי פלפל חריף)
3שיני שום
½כוס לימון ומלח
כףשמן
אופן ההכנה
אופן הכנה חומוס :
בבלנדר או מעבד מזון להכניס קופסת גרגירי חומוס משימורים מסוננים , להוסיף חצי לימון סחוט , חצי כפית מלח ,חצי כפית כמון, רבע כוס טחינה גולמית רבע כוס מים, לטחון הכל ולטעום , להוסיף לימון או מים לפי הצורך
אופן הכנה תטבילה :
להכניס הכל לבלנדר או מעבד מזון , לטעום ולתקן תיבול לפי טעמכם האישי
להכניס לקופסא ולשים מעל כף שמן לשמירה על הטריות (ניתן להקפיא)
אופן הכנה תטבילה לא חריפה:
להכניס לבלנדר או מעבד מזון פלפל או חצי פלפל חריף, 3 שיני שום, חצי כוס לימון ומלח
לטעום ולתקן תיבול לפי טעמכם האישי, להכניס לקופסא ולשים מעל כף שמן לשמירה על הטריות (ניתן להקפיא).
הערות וטיפים
תמונה: רוטב תטבילה
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.