לטרוף את החלב אל החלמונים, להוסיף את השמן עד שהכל הופך אחיד.
לנפות את הקמח אל תוך התערובת ואת האבקת אפיה .
להוסיף מלח ומחית וניל לשים בצד.
להכנת המרנג:
להקציף במיקסר אפשר גם מקציף חשמלי , 4 חלבונים בתחילה לבד עד שהם הופכים לקצף נפוח ואז להוסיף את הסוכר לקערה המיקסר להמשיך להקציף עד שמקבל מרנג יציב.
מתחילים לאחד את הקערות בתנועות קיפול עד מתקבלת תערובת אוורירית ביותר.
שלב הטיגון:
במחבת נון סטיק לשמן מעט עם תרסיס , לא ממליצה להשתבש בחמאה בשביל המחבת כי היא תגרום לפנקייקים להשרף מהר. כך שרצוי רק תרסיס שמן בתחילה על אש גבוהה רק כדי לחמם את המחבת , ואז להעביר לאש נמוכה ביותר על הלהבה הגבוהה.
לקחת עם מצקת מהתערובת להניח במחבת , לכסות עם מכסה סיר עד שמתקבלות בועות , עם תרווד להפוך במהירות את הפנקייק להמשיך לכסות לפחות לעוד 7 דקות מאחר והפנקייק שמן צריך סבלנות כדי שהוא יהיה מוכן לגמרי .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.