לערבב במיקסר את הנוזלים (חלב, ביצים, מחית וניל)
להוסיף יבשים (קמח מנופה , שמרים וסוכר) .
ללוש עד איחוד הבצק עם וו לישה.
להוסיף מלח וללוש כדקה .
להוסיף קוביות חמאה ( שתהיה רכה )
ללוש עד שכלל החמאה נטמעת בבצק , להמשיך ללוש לקבלת בצק אלסטי ומבריק אשר נפרד לגמרי מהדפנות.
סה״כ לישה בין 10-13 דקות .
להשאיר בקערה לכסות עם ניילון נצמד.
להכניס ללילה למקרר להתפחה ( יותר קל לעבוד עם הבצק )
למחרת, להוציא את הבצק מהמקרר
לפזר מעט קמח מנופה מעל השיש , לרדד עם מערוך את הבצק ליריעה מלבנית .
לקרוץ עיגולים עם קורצן ( 4 סמ קוטר לערך)
לחמם תנור ל175 מעלות( חום עליון תחתון )
להוציא את שאריות הבצק, לכסות עם מגבת ל15 דקות.
לקחת פרלין שוקולד להניח במרכז העיגול, לכסות עם הבצק ולכדרר לכדור.
להניח את אזור הקיפול כלפי מטה, יוצאים בערך 22 כדורים קטנים לערך .
להניח 15 דקות נוספות מתחת למגבת.
בתבנית מרופדת עם נייר אפיה להניח בזהירות את הכדורים במרווחים.
לערבב שני חלמונים עם מעט מים, ולמרוח מעל הכדורים, פעמייים.
להכניס ל20 -22 דקות.
כשמוציאים למרוח מעל חמאה מומסת .