מערבבים במיקסר במהירות נמוכה את הסוכר, החמאה, משחת הוניל, שמנת מתוקה וחצי מכמות הקמח. לאחר ערבוב לעיסה אחידה מוסיפים את יתר כמות הקמח וממשיכים לערבב במיקסר.
1מים את הבצק על משטח מקומח, עוטפים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
לאחר הקירור מרדדים את הבצק לעובי של עד 2 ס"מ, קורצים עיגולים ומקשטים בחותמות לעוגיות של נוטלה.
טיפ חשוב: להכניס את המגש עם העוגיות למקפיא לחמש דקות טרם ההכנסה לתנור, וזאת כדי שציור החותמת ישמר על העוגיות גם לאחר האפייה.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, במשך 10-12 דקות, עד שהעוגיות מזהיבות.
מוציאים את העוגיות מהתנור ומקררים במשך כ-10 דקות.
מורחים שכבה דקה של נוטלה על החלק התחתון של העוגיה ומחברים עם עוגיה נוספת עד לקבלת "עוגיית סנדוויץ'". (כדי לדאוג שתצא שכבה דקה של נוטלה על כל עוגיה , ניתן להיעזר בשקית זילוף ולמלא אותה בממרח נוטלה).