טיפים לבריוש מוצלח:
1) לא להיבהל מכמות החמאה והביצים, הם נותנים את הטעם העשיר, המרקם והצבע ללחם, תהליך ההכנה הוא ארוך אבל הטעם הסופי שווה את ההשקעה באחריות.
2) תפיחה - התפיחה בבצקי הבריוש היא במקרר ולכן יש להכין את הבצק יום מראש .
3) חמאה- את החמאה מוסיפים רק לאחר לישה של כ-10 דקות, כשהבצק אלסטי.
חשוב שהחמאה תהיה קרה ויציבה אך מעט רכה( חתוכה לקוביות קטנות).
4) קמח - חשוב לנפות את הקמח, מלבד עניין הכשרות וההיגיינה, קמח מנופה ייתן בצק יותר אוורירי.
5) טמפרטורת אפייה - בצק הבריוש עשיר בחמאה, ביצים וסוכר, ובשל כך משחים מהר מבחוץ אך נאפה לאט יותר במרכז.
לכן מחממים את התנור מראש ל-180 מעלות ומנמיכים ל-170 מעלות לאחר מכניסים את החלה לתנור.