Go Back
פשטידת כרוב

פשטידת כרוב הכי קלה וטעימה

פשטידת כרוב הכי קלה וטעימה שתכינו ותאכלו, אין מישהו שלא טועם אותה ומבקש מתכון.
ציון 4.42 על ידי 58 דירוגים
זמן הכנה: 10 minutes
באדיבות: אלינוי שילוח

ציוד

1 קערה לערבוב
3 תבנית אינגליש קייק

המצרכים

  • 1 יחידות כרוב לבן גדול
  • 4 יחידות ביצים
  • 5 כפות מיונז (גדושות, אפשר גם דל שומןמיוקל )
  • 1 גביע אשל או גיל
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 5 כפות קמח (גדושות)
  • 1 קורט מלח ופלפל לפי העין

אופן ההכנה

  • חותכים את הכרוב ל 4 וממשיכים לחתוך כל חלק לרצועות בינוניות. מוסיפים כפית מלח, מערבבים היטב ומניחים בצד.
  • שמים בקערה נפרדת - 4 ביצים, 5 כפות מיונז גדושות, 1 גביע גיל/אשל, 1 גביע שמנת ומערבבים הכול יחד.
  • מוסיפים מלח פלפל לפי העין או הטעם ומערבבים שוב. לאחר מכן מוסיפים 1 שקית אבקת אפייה ו 5 כפות מלאות של קמח ומערבבים שוב.
  • לוקחים את כל התערובת הזו שמים ביחד עם התערובת של הכרוב ומערבבים עד לאיחוד.
  • משמנים תבנית ואופים על תנור שחומם מראש על 170 מעלות עד שהפשטידה משחימה (כ-50 דקות).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.