חותכים את הכרוב ל 4 וממשיכים לחתוך כל חלק לרצועות בינוניות. מוסיפים כפית מלח, מערבבים היטב ומניחים בצד.
שמים בקערה נפרדת - 4 ביצים, 5 כפות מיונז גדושות, 1 גביע גיל/אשל, 1 גביע שמנת ומערבבים הכול יחד.
מוסיפים מלח פלפל לפי העין או הטעם ומערבבים שוב. לאחר מכן מוסיפים 1 שקית אבקת אפייה ו 5 כפות מלאות של קמח ומערבבים שוב.
לוקחים את כל התערובת הזו שמים ביחד עם התערובת של הכרוב ומערבבים עד לאיחוד.
משמנים תבנית ואופים על תנור שחומם מראש על 170 מעלות עד שהפשטידה משחימה (כ-50 דקות).