מחממים את התנור לחום בינוני (180 מעלות בחום עליון - תחתון, 170 מעלות בתוכנית טורבו).
מערבבים את מצרכי הבסיס,
משטחים את התערובת על תחתית התבנית ואופים במשך 10 דקות .
מוציאים מהתנור ומצננים
בזמן שמכינים את תערובת הגבינה.
מקציפים את חלבוני הביצים בקערה גדולה עם קורט מלח ומוסיפים בהדרגה את הסוכר עד לקבלת קצף יציב ומבריק.
בקערה שניה מערבלים את בלילת הגבינה עם החלמונים ועם הקמח.
מקפלים את בלילת הגבינה לתוך קצף החלבונים עד לקבלת תערובת אחידה.
יוצקים את תערובת הגבינה על תחתית הפירורים ומחליקים את פניה.
מניחים בתחתית התנור תבנית מלאה עד חציה במים חמים.
אופים את העוגה במדף האמצעי של התנור במשך60-50 דקות עד שפני העוגה מזהיבים וקיסם שנינעץ במרכזה יוצא נקי ויבש.
מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתנור הכבוי למשך שעה.
מוציאים את העוגה מהתנור,
מצננים, מכסים עם פעמון ומעבירים למקרר למשך 6 שעות לפחות.
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקצף יציבה.
מוסיפים 2 כפות גדושות ריבת חלב וממשיכים להקציף לקצפת נוקשה.
מזלפים את הקצפת על העוגה הקרה,
מזלפים פסים של ריבת חלב על הקצפת ופורים פקאנים קצוצים או שלמים.
מכסים בפעמון (תמונה למטה) את העוגה ושומרים במקרר