Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוחים בחושה מהירה לשבת
עוגת תפוחים בחושה הכי מושלמת שיש לרגע האחרון שמצילה את המצב וסוגרת את הפינה! הכי אוורירית, קלילה ורכה שיש.
ציון
4.41
על ידי
5
דירוגים
זמן הכנה:
10
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
40
minutes
mins
סה״כ זמן:
50
minutes
mins
סוג:
עוגות, עוגת תפוחים
באדיבות:
סיון צרור
ציוד
כוס מדידה חד פעמי חם
או כוס אוניברסלית 240 מ"ל
המצרכים
▢
3
ביצים
▢
3/4
כוס
סוכר חום
▢
3/4
כוס
שמן
▢
כפית
קינמון
▢
מיץ מתפוז אחד גדול
▢
¼1
כוסות
קמח רגיל
▢
כפית גדושה
אבקת אפייה
▢
תפוח גרנד גדול קלוף חתוך לקוביות
▢
חופן צימוקים
אופן ההכנה
לערבב בהתחלה במטרפה: ביצים סוכר שמן קינמון ומיץ תפוזים.
להחליף לכף עץ ולהוסיף קמח, אבקת אפייה, קוביות תפוח וצימוקים.לצקת לתבנית אינגליש קייק עמוקה
לאפות ב165 במשך 40 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.