Go Back
סושי שוקולד

סושי שוקולד קל שגורף מחמאות

קינוח מושלם לערב חג הפסח, מתאים כמתכון פרווה וגם חלבי, מה שמאפשר לו להיות כוכב הערב בכל שולחן ובכל בית.סושי שוקולד שגורף המון מחמאות ונגמרות במהירות.
ציון 4.70 על ידי 10 דירוגים
זמן הכנה: 20 minutes
סוג: פסח, קינוח, קינוחים
באדיבות: רויטל זניש

המצרכים

לגנאש:

  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 200 גרם שמנת צמחית (או מתוקה)

למלית:

  • 100 גרם שוקולד לבן פרווה (או חלבי)
  • 50 גרם שמנת צמחית (או מתוקה)
  • 150 גרם שמנת צמחית (או מתוקה)
  • 50 גרם אינסטנט פודינג וניל
  • 3/4 כוס קוקוס

לציפוי:

  • קוקוס טחון לבן/ קוקוס קלוי ( או כל ציפוי שאתם אוהבים)

אופן ההכנה

  • נכין את הגנאש ונשים דקה במיקרוגל,
  • מעבירים לשתי תבניות אלומיניום קטנות מלבניות מרופדות בנייר אפייה.
  • מקפיאים שעה.
  • להכנת המלית:
  • נשים חצי דקה במיקרו, וחוזרים על הפעולה לפי הצורך...
  • ממיסים 100 גרם שוקולד לבן פרווה/או חלבי ו- 50 גרם שמנת צמחית/ או מתוקה ומכניסים למיקרו
  • בפולסים קצרים של 30 שניות עד שהשוקולד נמס, ומערבבים( להזהר עם השוקולד, יש לו נטיה להשרף מהר).
  • מערבבים ומכניסים למקרר לקירור של חצי שעה.
  • מוציאים מהמקרר, ומקציפים 150 שמנת צמחית + 50 גרם אינסטנט פודינג וניל + שוקולד לבן שקיררנו, ובסוף מוסיפים 3/4 קוקוס.
  • מעבירים לשקית זילוף.
  • על תבנית קטנה מרופדת בנייר אפייה עושים 2 פסים עבים, מעבירים למקפיא גם שעה.
  • לאחר מכן מוציאים את שתי התבניות, על משטח סיליקון אם יש או על נייר אפיה
  • שמים בכל קצה את הפס העבה ומגלגלים לרול. את הרול מגלגלים בכל ציפוי שנראה לכם. קוקוס/קוקוס קלוי או כל ציפוי אהוב.
  • אפשר להמיס שוקולד לבן פרוה ולזלף מעל פסים ליופי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.