לוקחים 2 מיכלי שמנת מתוקה , 1 כוס חלב ו- 1 פודינג וניל ומקציפים יחד לקצפת יציבה לא חזקה.
בקערה קטנה מערבבים 2 כפות גדושות מחית פיסטוק ושוקולד לבן עם 2 כפות מהקצפת (להשוואת מרקמים ואוורור המחית) ומקפלים לקצפת בעדינות.
מוזגים את קרם הפיסטוק לתבנית ומכניסים למקפיא לכשעתיים להתייצבות.
לאחר ההתייצבות מחממים מעט את מחית הפיסטוק, מדללים עם כ-2 כפות שמן ומוזגים מעל העוגה שהתקררה. מפזרים מעל פיסטוקים קצוצים ומעבירים למקרר למשך הלילה להתייצבות.