מערבבים את כל המצרכים למילוי הגבינה ביחד ומניחים במקרר.
מערבבים יחד קמח סוכר מלח שמרים וסוכר וניל
מוסיפים חמאה חלמונים חלב ומתחילים ללוש לבצק אחיד אך מעט דביק,
לשים כעשר דקות
מניחים להתפחה כשעה , לשים שוב ושוב מתפיחים חצי שעה.
מורידים למשטח מקומח מחלקים ל-2 מכדררים ומניחים למנוחה של 10 דקות .
כל כדור מרדדים לעלה דק ועגול מניחים במרכז צלחת וחותכים בעזרת סכין רצועות מורידים את הצלחת ושמים חצי מכמות הגבינה ומורחים עד לתחילת הרצועות , את הרצועות מקפלים פנימה בצורת איקס (רצועה אחת לימין והבאה לשמאל וכך הלאה.
חוזרים על אותן הפעולות עם הכדור השני .
מתפיחים להכפלה מורחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד הזהבה.
מוציאים את העוגות המוכנות ומורחים סירופ .