פירורי ביסקוויטים :
לטחון את הביסקוויטים לכמעט אבקה במעבד מזון
להמיס את החמאה במיקרוגל
לערבב אותם יחד בקערה , עד שמתקבלת תערובת פירורית נעימה להעביר לתבנית 26 ולהדק הייטב
לאפות 10 ד׳ בתנור בחום 180 מ׳
להוציא את התבנית מהתנור
לכסות את התבנית בנייר כסף הייטב מסביב
כדי שלא יחדרו מים לעוגה
תערובת הגבינה :
בקערת מיקסר עם וו להקציף את כל המרכיבים יחד כמה שניות עד שמתאחד
לצקת לתבנית עם פירורי הביסקוויט ולשים לב שהתבנית העגולה עטופה מסביב הייטב עם נייר כסף
להניח את התבנית העגולה על התבנית העמוקה של התנור
לצקת מים רותחים בתבנית העמוקה של התנור ולאפות ( העוגה נאפת בתוך אמבט מים חמים )
לאפות בהתחלה על 160 מעלות למשך 15 דקות
לאחר מכן, להוריד את המעלות ל140 מעלות ולאפות למשך שעה וחצי
לכבות את התנור , לפתוח אותו מעט ולתת לעוגה להתקרר בתוך התנור לפחות שעתיים
להוציא ולקרר למשך הלילה במקרר