Go Back
עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה בלי סדקים

קבלו מתכון לעוגת גבינה מושלמת,ללא הפרדת ביצים , ללא הקצפת חלבונים והכי חשוב ללא סדקים! כל המצרכים יחד , לעוגת גבינה אפויה מושלמת.
ציון 4.29 על ידי 7 דירוגים
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 1 hour 55 minutes
סה״כ זמן: 2 hours 10 minutes
סוג: עוגת גבינה
באדיבות: סילביה פינוקים מהמטבח שלי

ציוד

תבנית: קוטר 26
כוס מדידה 140 מ"ל

המצרכים

  • לתערובת הפירורים
  • 125 גרם ביסקוויטים (16 ביסקוויטים)
  • 75 גרם חמאה
  • מצרכים תערובת גבינה :
  • 250 גרם גביע גבינה לבנה (ללא נוזלים)
  • 4 גביעי 200 גרם שמנת חמוצה (ללא נוזלים)
  • 5 ביצים
  • 1 חלמון (צהוב)
  • ¾1 כוס כוס סוכר
  • ¼ כוס כוס שמנת מתוקה
  • לקישוט :
  • דובדבנים

אופן ההכנה

  • פירורי ביסקוויטים :
  • לטחון את הביסקוויטים לכמעט אבקה במעבד מזון
  • להמיס את החמאה במיקרוגל
  • לערבב אותם יחד בקערה , עד שמתקבלת תערובת פירורית נעימה להעביר לתבנית 26 ולהדק הייטב
  • לאפות 10 ד׳ בתנור בחום 180 מ׳
  • להוציא את התבנית מהתנור
  • לכסות את התבנית בנייר כסף הייטב מסביב
  • כדי שלא יחדרו מים לעוגה
  • תערובת הגבינה :
  • בקערת מיקסר עם וו להקציף את כל המרכיבים יחד כמה שניות עד שמתאחד
  • לצקת לתבנית עם פירורי הביסקוויט ולשים לב שהתבנית העגולה עטופה מסביב הייטב עם נייר כסף
  • להניח את התבנית העגולה על התבנית העמוקה של התנור
  • לצקת מים רותחים בתבנית העמוקה של התנור ולאפות ( העוגה נאפת בתוך אמבט מים חמים )
  • לאפות בהתחלה על 160 מעלות למשך 15 דקות
  • לאחר מכן, להוריד את המעלות ל140 מעלות ולאפות למשך שעה וחצי
  • לכבות את התנור , לפתוח אותו מעט ולתת לעוגה להתקרר בתוך התנור לפחות שעתיים
  • להוציא ולקרר למשך הלילה במקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.