Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
רולדת שוקולד שתמיד מפנקת
מתכון רולדת שוקולד מהיר וטעים במיוחד שיקח אותכם לימים המתוקים ההם, מומלץ בחום ואהבה!
ציון
4.20
על ידי
10
דירוגים
זמן הכנה:
20
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
6
minutes
mins
באדיבות:
סיון צרור
ציוד
1 תבנית לתנור
המצרכים
▢
4
יחידות
ביצים מופרדות
▢
3
כפות
אבקת שוקולית
▢
1
כפית
אבקת אפייה
▢
3
כפות
קמח
( גדושות)
▢
1
יחידות
נייר אפייה
(משומן בתרסיס שמן )
▢
1.5
יחידות
שמנת מתוקה
▢
1
יחידות
אינסטנט פודינג
▢
1
כוס
חלב
▢
100
גרם
שוקולד מריר
אופן ההכנה
שלבי הכנת הבצק
מפרידים 4 ביצים
מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ו3 כפות סוכר.
להקציף לקצף יציב. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים.
להוסיף 3 כפות אבקת שוקולית, כפית אבקת אפייה ו3 כפות גדושות קמח. לקפל היטב.
שלבי אפייה
לשטח את הבצק על תבנית תנור שמרופדת בנייר אפייה שמשומן ( בתרסיס שמן).
לאפות ב200 מעלות 6 דקות בלבד.
לצנן מעט. להפוך ולקלף את נייר האפייה.
שלבי הכנת המילוי
להקציף 1 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט פודינג, 1 כוס חלב, למרוח על הכל מלא ולגלגל הדוק.
שלבי הכנת הציפוי
להמיס יחד ולצפות 100 גרם שוקולד מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.