Go Back
רולדת שוקולד

רולדת שוקולד שתמיד מפנקת

מתכון רולדת שוקולד מהיר וטעים במיוחד שיקח אותכם לימים המתוקים ההם, מומלץ בחום ואהבה!
ציון 4.20 על ידי 10 דירוגים
זמן הכנה: 20 minutes
זמן בישול/אפייה: 6 minutes
באדיבות: סיון צרור

ציוד

1 תבנית לתנור

המצרכים

  • 4 יחידות ביצים מופרדות
  • 3 כפות אבקת שוקולית
  • 1 כפית אבקת אפייה
  • 3 כפות קמח ( גדושות)
  • 1 יחידות נייר אפייה (משומן בתרסיס שמן )
  • 1.5 יחידות שמנת מתוקה
  • 1 יחידות אינסטנט פודינג
  • 1 כוס חלב
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

שלבי הכנת הבצק

  • מפרידים 4 ביצים
  • מקציפים את החלבונים עם קורט מלח ו3 כפות סוכר.
  • להקציף לקצף יציב. להנמיך את מהירות המיקסר ולהוסיף חלמונים.
  • להוסיף 3 כפות אבקת שוקולית, כפית אבקת אפייה ו3 כפות גדושות קמח. לקפל היטב.

שלבי אפייה

  • לשטח את הבצק על תבנית תנור שמרופדת בנייר אפייה שמשומן ( בתרסיס שמן).
  • לאפות ב200 מעלות 6 דקות בלבד.
  • לצנן מעט. להפוך ולקלף את נייר האפייה.

שלבי הכנת המילוי

  • להקציף 1 שמנת מתוקה, 1 אינסטנט פודינג, 1 כוס חלב, למרוח על הכל מלא ולגלגל הדוק.

שלבי הכנת הציפוי

  • להמיס יחד ולצפות 100 גרם שוקולד מריר וחצי מיכל שמנת מתוקה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.