Go Back
עוגיות חמאת בוטנים

עוגיות חמאת בוטנים נמסות בפה

עוגיות חמאת בוטנים, עם ציפוי מפתיע, טעימות במיוחד וקלות להכנה. מהרגע שתכניסו לתנור 15 דקות והעוגיות מוכנות לקפה או לתה.
ציון 4.53 על ידי 19 דירוגים
באדיבות: רחל עטיה

ציוד

1 כוס חד פעמית

המצרכים

  • 200 גרם חמאה (מחמאה או כל סוג אחר של מרגרינה)
  • 1 כוס סוכר (פחות רבע )
  • 2 ביצים
  • 2 חלמונים
  • 1 אבקת אפייה (פחות חצי כפית)
  • 1 סוכר וניל
  • 1 כף תמצית וניל
  • 3 ו- 1/2 כוסות קמח
  • 1 כוס חמאת בוטנים

תוספת מעל:

  • אגוזים טחונים/פיסטוק טחון או קינמון

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר לשים: חמאה, סוכר. לבחוש כמה דקות עד שהסוכר נמס
  • להוסיף 2 ביצים, 2 חלמונים, אבקת אפייה, סוכר וניל, תמצית וניל, קמח וחמאת בוטנים
  • לבחוש הכל יחד, לגלגל כדורים בגודל כדור פינג פונג, להניח בתבנית אפייה על נייר אפייה ברווחים, כי העוגיות תופחות. לפזר מעל אגוזים טחונים או פיסטוק טחון או קינמון
  • להכניס לתנור חם 170 מעלות כ-14-15 דקות (לא יותר)
    לצנן את העוגיות. לא לגעת בעוגיות כשהן חמות כי הן מתפרקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.