בקערה גדולה שמים ביצים שלמות , סוכר וסוכר וניל וטורפים היטב עם מטרפה ידנית לקבלת עיסה בהירה ותפוחה מעט, מוסיפים בהדרגה שמן וטורפים לאיחוד.
מוסיפים אבקת שוקולית ,קקאו ושמנת חמוצה וטורפים לתערובת אחידה. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים רק עד שהקמח נעלם ונטמע בתערובת. (לא לערבב יותר מדי אחרת יוצאת דחוסה).
שופכים לתבנית משומנת או מרופדת בנייר אפייה ואופים כחצי שעה. עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים!
בינתיים מכינים ציפוי: מביאים שמנת מתוקה לסף רתיחה, שופכים מעל השוקולד הקצוץ ומערבבים היטב לתערובת חלקה.מוסיפים כף גדושה ממרח נוטלה לתערובת ומערבבים, מצננים בצד עד שהעוגה מוכנה.
מוציאים את העוגה מהתנור מחוררים את העוגה עם קיסם ושופכים את הגנאש על העוגה החמימה, מצננים.
את העוגה מקשטים במה שאוהבים (סוכריות צבעוניות, סוכריות עדשים, קוקוס ,שוקולד לבן מגורד וכו').
הערות וטיפים
**המתכון מתאים לתבנית מלבנית או עגולה בקוטר 24 סמ" או בערך ל 12 מאפינס ?
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.