Go Back
סיגרים מתוקים עם שקדים

סיגרים מתוקים במילוי שקדים ועוד

סיגרים מתוקים עם מילוי שקדים, אגוזים שקשה לעמוד בפניו! התוצאה נראית מסובכת אבל המתכון פשוט כל כך! להגיש בסוף ארוחה ולגרוף פרגונים!
ציון 4.34 על ידי 9 דירוגים
באדיבות: מהמטבח של אורלי

המצרכים

  • 20 עלי סיגר (גדולים)

סירופ הסוכר:

  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • 1/2 לימון (להכין ממנו מיץ )

מילוי הסיגרים:

  • 200 גרם שקדים מולבנים
  • 200 גרם גרם אגוזי מלך
  • 200 גרם אגוזי לוז מקולפים
  • 100 גרם פיסטוקים קלופים (לברור שאריות של קליפות)

אופן ההכנה

הכנת סירופ:

  • להרתיח את כל המרכיבים , להנמיך להבה ולהמשיך לבשל כ-חצי שעה עד שמסמיך

הכנת המילוי:

  • לטחון במעבד מזון לתערובת מעט גסה
  • להוסיף חצי כוס דבש, רבע כוס סירופ מייפל, מעט אגוז מוסקט, מעט קינמון ולערבב הכל ביחד

הכנת המנה:

  • לפרוש עלה סיגר על משטח עבודה, לשים כף גדושה מהמלית על הקצה וליישר מעט לצורת נקניק
  • להתחיל לגלגל במהודק, לסגור שוליים פנימה ולסיים לגלגל עד הסוף, בתפר למרוח מעט תערובת של בצק ומים שישמש כדבק וימנע פתיחת הסיגר בטיגון
  • לטגן את הסיגרים עד להזהבה (לשים לב לא להרתיח את השמן יותר מידי)
  • לקרר את הסיגרים, לטבול בסירופ סוכר ולגלגל בקוקוס טחון
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.