Go Back
Print
Recipe Image
–
+
servings
Smaller
Normal
Larger
עוגיות סהרונים ב-10 דקות עבודה
מתכון סהרונים קל, מהיר וכיפי! ניתן להתאים את העוגיות לפי האגוזים האהובים עליכם ביותר, ולטרוף את העוגיות תוך 20 דקות הכנה לכל היותר.
ציון
4.38
על ידי
45
דירוגים
כמות
60
עוגיות
זמן הכנה:
10
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
30
minutes
mins
סה״כ זמן:
40
minutes
mins
סוג:
עוגיות
באדיבות:
סופיה אביטל
ציוד
1 קערה גדולה לערבוב
1 כוס חד פעמי 240 מ"ל
המצרכים
בקערה:
▢
200
גרם
חמאה רכה מאוד/ מרגרינה/או נטורינה.
▢
1
כוס
אבקת סוכר
▢
½
לימון מגורד
(גרידה מחצי לימון)
▢
½
תפוז מגורד
(גרידה מחצי תפוז)
▢
קורט
מלח
▢
כפית
אבקת אפיה
▢
½
כפית
סודה לשתיה
▢
½1
כוסות
קמח לבן מנופה
▢
4
כפות גדושות
קורנפלור
▢
2
כוסות
שקדים טחונים
(אפשר גם פיסטוקים או בוטנים. אפשר לטחון כול מיני פיצוחים שהיו במקפיא אפילו מלוחים העיקר שתהיה כמות של 2 כוסות.)
▢
1/2
כוס
קוקוס
▢
1/2
כוס
שומשום
▢
2
כפות
מים או מיץ תפוזים או חלב
▢
כפית
תמצית וניל
אופן ההכנה
ללוש הכול ביחד עד קבלת בצק.
לקרר כ7 דק במקרר.
לקרוץ עיגול בגודל זית גדול.
לגלגל ביד לצורת חצי סהר ולהניח בתבנית ברווחים. א
פשר לעשות זאת גם בישיבה .
לאפות 180 מעלות .
לאחר אפייה לקרר טוב.
לאכסן בכלי אטום.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.