Go Back
עוגת תפוזים

עוגת תפוזים ללא הפרדת ביצים

העוגה המושלמת ביותר לשילוב מדוייק של תפוזים וקוקוס. עוגת תפוזים קלה ומהירה ביותר להכנה, ללא צורך בהפרדת ביצים . פשוטה וכיפית, אוורירית ונימוחה.
ציון 4.43 על ידי 14 דירוגים
זמן הכנה: 10 minutes
זמן בישול/אפייה: 1 hour 10 minutes
סה״כ זמן: 1 hour 20 minutes
באדיבות: איטל איטלי

המצרכים

  • 6 ביצים מידה m בטמפרטורת החדר (להוציא קודם שעה מהמקרר)
  • ½1 כוסות סוכר חד פעמי
  • כוס שמן חד פעמי
  • קורט מלח (מנטרל את ריח הביצים)
  • כוס מיץ תפוזים
  • 2 כוסות קמח כוסמין לבן חד פעמי
  • ½1 כוסות קוקוס לבן
  • 2 אבקת אפיה
  • 1 תפוז חתוך דק

אופן ההכנה

  • בקערת המיקסר נקציף את הביצים מלח סוכר כ3 דק על מהירות גבוהה
  • נוסיף בעדינות את השמן ונמשיך עוד 2 דק לאחר מכן נוסיף את המיץ תפוזים
  • ונוריד מהירות ואז נוסיף את הקמח הקוקוס ובסוף אבקת אפייה כמה שניות ונפסיק -כי אחרת זה כבר יהפוך להיות עוגת חנק
  • נמצא תבנית טובה נשכיב בתבנית 4 חתיכות דקות של תפוז ונשפוך את הבלילה
  • להכניס לתנור 155 מעלות כשעה ו10 דק
  • נוציא ונקרר
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.